Wildcardwinnaars bekend!

Met alle voorronden van Write Now! 2019 achter de rug, is het ook tijd om de laatste finalisten bekend te maken. Juryvoorzitters Lotte Lentes (Nederland) en Arno Van Vlierberghe (Vlaanderen) bogen zich nog een laatste keer over de teksten van alle tweede- en derdeprijswinnaars om de vijf wildcards te verdelen.

De gelukkigen zijn: Elise Pairon en Lennert De Vroey (Antwerpen), Yana Rosé (Gent), Hendrik de Pecker (Eindhoven) en Thomas de Zeeuw (Rotterdam). Zij hebben drie weken de tijd om een nieuwe tekst te schrijven voor de finale. Tijdens het finaleweekend van 29 en 30 juni ontmoeten de finalisten elkaar, en wordt er op 30 juni bekendgemaakt wie er wordt gekroond tot winnaar Write Now! 2019.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Houd de website, Facebook, Twitter en Instagram in de gaten.

Deel deze pagina:

Nieuws