Geen Write Now!, maar wat dan wel?

Geen Write Now! dit jaar…

… want 2023 is het jaar van de Apocalyps! Uh, nee, natuurlijk niet – of nou ja, wél voor Write Now!. Dit jaar zal de schrijfwedstrijd voor jong literair talent namelijk niet georganiseerd worden. Wellicht komen we in de toekomst terug in andere vorm.

Geen Write Now!, maar wat dan wel? We horen het je denken. Jij ja, je bent vast ergens tussen de 15 en 24 jaar met zoveel literaire potentie dat je bijna uit je voegen barst. We laten je niet graag met de gebakken peren zitten, we schotelen je liever wat lekkerders voor. Een lijstje interessante schrijfwedstrijden en -activiteiten bijvoorbeeld. Wat je ook doet, lekker blijven schrijven. Hoe. Dan. Ook.

Andere schrijfwedstrijden

Geen schrijfwedstrijd maar wel cool:

Schrijven in de klas met Er Was Eens

Bent u een docent in het vmbo of mbo? Dan kunt u met uw leerlingen deelnemen aan de verhalenwedstrijd Er Was Eens.

Deze verhalenwedstrijd nodigt vmbo-leerlingen en mbo-studenten uit om (klassikaal) een verhaal te schrijven. Om hen op weg te helpen en te inspireren ontvangen ze een leesboek dat is afgestemd op hun niveau en belevingswereld. Daarnaast geeft een bekende auteur een schrijfworkshop in de klas.

Voor docenten zijn er ondersteunende schrijfopdrachten beschikbaar, waarmee de leerlingen in zeven lessen hun verhaal kunnen schrijven.

Deel deze pagina:

Nieuws