Stuur jouw tekst in voor Write Now! 2022

De inzendingen voor Write Now! 2022 zijn geopend en behalve kans op eeuwige roem, maak je ook kans op €5.000,– prijzengeld, deelname aan het Das Mag zomerkamp en een optredens op Wintertuinfestival en bij literair podium Frontaal!

Dus waar wacht je nog op? Jij bepaalt bovendien zelf de vorm van je tekst (proza / spoken word / poëzie / scenario / …), zolang het maar Nederlandstalig is. En jij tussen de 15 en 24 jaar bent.

Deadline: 16 oktober, 23:59 uur

Natuurlijk hebben we ook een harde deadline: op zondag 16 oktober 23:59 uur sluiten we de inzendingen. Zorg dus dat je voor die tijd jouw tekst hebt ingezonden om kans te maken op die begeerde Write Now!-trofee en het bijbehorende prijzenpakket.

Wil je het naadje van de kous weten? Dan hebben we nog wat extra leesvoer voor je in de vorm van ons reglement.

Voorronden

Alle deelnemers worden op basis van postcode verdeeld over vijf regionale voorronden (Noord-, Midden-, Zuid-Nederland en Vlaanderen). Alle voorronden vinden online plaats op dinsdag 8 november. Behalve de bekendmaking van de vijf regiowinnaars, wordt elke deelnemer uitgenodigd om mee te doen aan een van de literaire workshops.

De grote finale

Op zondag 18 december vieren we de finale in Rotterdam. Waar precies? Dat houden we nog even geheim. Abonneer je op onze nieuwsbrief (scroll even naar beneden) of volg ons op Instagram, dan houden wij je wel op de hoogte!

Over Write Now!

Write Now! is al ruim twintig jaar lang dé schrijfwedstrijd voor jongeren in Nederland en Vlaanderen in elk denkbaar literair genre. Omdat de wedstrijd enkel bedoeld is voor schrijvers van 15 tot en met 24 jaar kan het zich daarmee een kweekvijver voor jong talent noemen. Bekende veelbelovende schrijvers, als Lize Spit, Raoul de Jong, Maartje Wortel en Iduna Paalman, gaven hun schrijversbestaan een vliegende start door deel te nemen aan Write Now!.

Deel deze pagina:

Nieuws