Volg de bekendmaking van de finalisten van Write Now! 2022

De deelnemers zijn uitgeschreven, de teksten ingestuurd en team Write Now! is druk bezig om al dit moois te lezen. En het wordt wel effe moeilijk voor ons hoor, want wat een stories!

De komende weken gaan wij samen met onze getalenteerde jury ons buigen over de vraag welke 12 woordkunstenaars er uiteindelijk naar de finale doorgaan. Hun besluit maken we live bekend op dinsdagavond 8 november via ons YouTube-kanaal. Van 20:30 tot 21:30 kan jij vanuit je eigen huiskamer/slaapkamer/keuken/badkamer/zolder volgen wie er straks in de finale van Write Now! 2022 staan.

Als kers op de digitale taart sluiten we af met een optreden van Fred Goverde, die samen met zijn band prikkelende Nederlandstalige poëzie met een flinke dosis garagerock-attitude leveren. Weest d’r bij!

Deel deze pagina:

Nieuws