Write Now! in 2021

De volgende editie van Write Now! vindt plaats in 2021.

Houd de Write Now! socials (Facebook, Instagram & Twitter) en deze website in de gaten voor updates m.b.t. de data van de voorronden en de bijbehorende deadlines.

Winnaars van Write Now! worden vaak opgemerkt door landelijke uitgeverijen. Zij debuteren bij landelijke uitgevers of hebben een contract bij een uitgever in de wacht gesleept. Bekende auteurs die hun carrière begonnen bij Write Now! zijn onder meer Lize Spit, Niña Weijers, Maartje Wortel, Jaap Robben, Marijn Sikken, Joost de Vries en Marjolijn van Heemstra.

Op 12 september 2020 presenteerde Passionate Bulkboek ter gelegenheid van haar 25-jarig jubileum de kortverhalenbundel Ik mag niet klagen, met bijdragen van twintig laureaten van de voorbije twee decennia. De bundel is te koop via onze webshop.

Deel deze pagina:

Nieuws