Passionate Bulkboek bundelt twintig korte verhalen van Write Now!-laureaten ter ere van 25 jaar bestaan

Het is feest bij Passionate Bulkboek, want de organisatie die inzet op leesbevordering onder jongeren bestaat 25 jaar. Write Now!, de wedstrijd die jaarlijks op zoek gaat naar jong, Nederlandstalig schrijftalent, mag 20 kaarsjes uitblazen. Naar aanleiding van dit jubileumjaar verscheen Ik mag niet klagen, een kortverhalenbundel met bijdragen van twintig laureaten van de voorbije twee decennia, onder wie Anne Moraal, Maartje Wortel en Jaap Robben.

Ik mag niet klagen bundelt het talent van verschillende prijswinnaars die dankzij Write Now! een opstapje vonden naar een veelbelovende literaire carrière. Het lijstje is indrukwekkend: onder anderen Anne MoraalJaap RobbenLize SpitJoost de VriesNiña Weijers en Maartje Wortel leverden een bijdrage aan de bundel, die op zaterdag 12 september verscheen in samenwerking met Libris Boekhandels ter gelegenheid van Bookstore Day 2020.

De bundel is te koop via onze webshop.

 

Deel deze pagina:

Nieuws