Wildcardwinnaars bekend!

Met alle voorronden van Write Now! 2020 achter de rug, is het ook tijd om de laatste finalisten bekend te maken. Juryvoorzitters Anne-Fleur van der Heiden (Nederland), Lies Van Gasse (Vlaanderen) en Lisa Weeda bogen zich nog een laatste keer over de teksten van alle tweede- en derdeprijswinnaars om de vier wildcards te verdelen.

De gelukkigen zijn: Nicole Kaandorp (tweede prijs Amsterdam), Toon Roumen (tweede prijs Venlo), Michael ter Maat en Maaike Rijntjes (tweede en derde prijs Groningen). Zij hebben drie weken de tijd om een nieuwe tekst te schrijven voor de finale. Op 28 juni ontmoeten de finalisten elkaar digitaal en wordt bekendgemaakt wie er wordt gekroond tot winnaar Write Now! 2020.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Houd de website, Facebook, Twitter en Instagram in de gaten.

Deel deze pagina:

Nieuws