Honderden inzendingen voor Write Now! 2020

De deadline is geweest en de inzending is gesloten voor Write Now! 2020. Er zijn achthonderd inzendingen binnengekomen, waaronder verhalen, gedichten, spoken word-teksten en scenario’s. Nu is het aan de jury om de teksten onder de loep te nemen.

Alle inzendingen voor Write Now! worden verdeeld over elf regionale voorronden. In verband met het coronavirus vindt dit jaar de bekendmaking van de winnaars digitaal plaats eind april en mei. De juryvoorzitters maken dan de derde- en tweedeprijswinnaar bekend en onthullen ze welke deelnemer zich als eersteprijswinnaar plaatst voor de finale. Deelnemers ontvangen nog nader bericht over de prijsuitreikingen.

Benieuwd welke juryleden jouw tekst beoordelen bij de prijsuitreiking in jouw regio? Check de voorrondepagina voor meer info.

Deel deze pagina:

Nieuws