Update Write Now! en het coronavirus

De wedstrijd gaat ondanks het coronavirus gewoon door en de deadline blijft ongewijzigd. Gebruik de tijd die je thuiszit dus goed en stuur vóór woensdag 1 april je tekst in via het instuurformulier!

Om je te helpen bij het beginnen met schrijven óf bij het perfectioneren van je tekst hebben we een mooi overzicht voor je van tips van schrijvers, redacteuren en oud-winnaars. Als je tijd over hebt nu je thuis zit, check dan de columns van de finalisten van vorig jaar of neem een kijkje nemen bij de teksten die afgelopen editie in de prijzen vielen.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus vindt de bekendmaking van de winnaars van de voorronden digitaal plaats, in plaats van op locatie. Na de deadline informeren we je hoe dit in zijn werk gaat.

Tot die tijd: schrijf!

Deel deze pagina:

Nieuws