‘Het is bijna zover, Write Now! is now!’

Misschien heb je het al voorbij zien komen: je hebt 10 dagen extra de tijd om je verhaal in te sturen! Nog niet helemaal tevreden? Twijfel nog je tussen je twee meesterwerken? Krijg je die laatste zin maar niet op papier? Goed nieuws! De deadline voor de inschrijvingen wordt verlengd naar 10 oktober. Let op: Voor onze inzendingen buiten Nederland en Vlaanderen blijft de deadline op 29 oktober staan.

Of je nu bezig bent met poëzie, proza, songteksten of alles daartussen in, van al die verschillende soorten mag je er 1 (of 8 gebundeld als het gaat om poëzie) inzenden. Wanneer je jouw tekst instuurt, maak je kans op een mooi geldbedrag, deelname aan het Das Mag Zomerkamp een uniek Tilt residentie-avontuur en een mooie bokaal maar nog belangrijker die eeuwige roem. Vele schrijvers gingen je al voor, dus zet je laptop, typmachine of inktpot nog niet weg en maak het werk van je leven!

Deel deze pagina:

Nieuws