‘Gratis meedoen, maar niet voor niets!’

Hoe vet! Stuur nu je werk in en neem deel aan één van de vier workshops. Inspiratie opdoen bij oud-winnaars Niña Weijers of Jordi Lammers? Met Manu van Kersbergen op zoek naar de urgentie van het overdragen van een verhaal? Of schrijf jij met Yael van Wouden een tekst die iedereen ontroert? Op 3 november kan het! Leer van de schrijvers die jou al voorgingen en/of enorm veel ervaring hebben om nog maar te zwijgen over hun kunstenaarschap. Lever jouw werk in en je mag op 3 november gratis en voor niks online deelnemen!

Alle deelnemers van deze editie van Write Now! die meedoen aan de voorronde kiezen uit één van onderstaande geweldige (online) workshops:

  • Workshop Niña Weijers – Won in 2010 Write Now! Haar werk is genomineerd voor de Bronzen Uil, Libris Literatuurprijs, de Bookspot literatuurprijs en de BNG Bank Literatuurprijs en won onder andere de Opzij Literatuurprijs, de Anton Wachterprijs, de Lucy B. en C.W. van der Hoogtprijs.
  • Manu van Kersbergen“Waarom maak je wat je maakt? Van waaruit vertrek je in een maakproces en hoe krijg je daar grip op? Samen met schrijver en performer Manu van Kersbergen ga je in een korte werksessie op zoek naar de urgentie van het overdragen van een verhaal.”
  • Yael van der Wouden – “Hoe schrijf je een tekst die ontroert? Hoe zorg je ervoor dat je lezer wordt meegevoerd in de levens van je personages? Tijdens deze workshop zullen we kijken naar hoe taal iets in ons kan losmaken: van romantiek tot angst, van geluk tot boosheid. Tears guaranteed, dus bring your own tissues!”
  • Workshop van oud-winnaar Jordi Lammers – Won vorige jaar Write Now! en timmert sindsdien razendsnel aan de weg. Schrijft proza en poëzie en werkt op dit moment hard aan zijn chapbook welke hij dit najaar zal presenteren.

 

Deel deze pagina:

Nieuws