WIN: optreden bij Frontaal

We zeiden het al: met je deelname aan Write Now! ligt eeuwige roem binnen handbereik. De winnaar van Write Now! 2021 krijgt de kans om het beste van zichzelf te geven bij Frontaal, hét literair podium van Rotterdam.

Als literaire show zet Frontaal de toplaag van aanstormend schrijftalent samen met gevestigde auteurs op de planken en brengt het literatuur op een frisse manier aan de man. Verwacht optredens, interviews en prijsvragen!

Oud-deelnemers van Write Now! vonden reeds hun weg naar Frontaal. Denk aan Maartje Wortel (foto), Nicole Kaandorp en Iduna Paalman. Ook Herman Brusselmans, Marieke Lucas Rijneveld en Simone Atangana Bekono maakten al deel uit van de line-up.

Wil jij ook in dit rijtje staan? Stuur je literair werk naar ons op en wacht vol ongeduld op het verdict van de jury!

Deel deze pagina:

Nieuws