Je kan nu inzenden voor Write Now! 2021

De nieuwe editie van Write Now! staat in de startblokken!

Ben jij tussen de 15 en 24 jaar oud en heb je een steengoede tekst klaarliggen? Dan kun je die vanaf nu inzenden. Echter geen paniek: wie nog even moet broeden op zijn gedicht, songtekst, scenario, kort verhaal, stuk spoken word of rap heeft daar nog ruim de tijd voor. De ultieme deadline is 1 oktober 2021.

Write Now! is al twintig jaar lang dé schrijfwedstrijd voor jongeren in Nederland en Vlaanderen in elk denkbaar literair genre. Sinds 2020 gaat Write Now! ook internationaal en zien we graag inzendingen van over de hele wereld tegemoet.

Misschien treed jij wel in de voetsporen van schrijvers als Lize Spit, Raoul de Jong, Maartje Wortel en Iduna Paalman. Zij gaven hun schrijversbestaan een kickstart door deel te nemen aan Write Now!. Lees bijvoorbeeld de korte verhalenbundel Ik mag niet klagen, die Passionate bulkboek vorig jaar publiceerde ter gelegenheid van haar 25-jarig jubileum, met daarin twintig bijdragen van laureaten van de voorbije twintig jaar. De bundel is te koop via onze webshop.

Meer informatie over het verloop van Write Now! 2021 volgt snel. Houd daarom al onze kanalen (FacebookInstagram & Twitter en deze website) scherp in de gaten!

Alvast inzenden? Dat kan door jouw tekst in een Word-document te e-mailen naar celine@passionatebulkboek.nl. Vermeld hierbij je naam, geboortedatum en woonplaats.

Deel deze pagina:

Nieuws