Update Write Now! en het coronavirus

Deze editie zijn er weer honderden verhalen, gedichten, scenario’s, spoken word- en rapteksten binnen gekomen. Alle inzendingen voor Write Now! zijn verdeeld over elf regionale voorronden en de jury is druk aan het lezen.

In verband met het coronavirus vindt de bekendmaking van de winnaars dit jaar digitaal plaats eind april en mei. De juryvoorzitters maken via IGTV op het Instagram-account van Write Now! de derde- en tweedeprijswinnaar bekend en onthullen ze welke deelnemer zich als eersteprijswinnaar plaatst voor de finale.

Deelnemers ontvangen een uitnodiging voor de digitale prijsuitreiking en kunnen zich aanmelden voor een gratis schrijfworkshop. Voor meer informatie over de data waarop de winnaars per regionale voorronde bekend worden gemaakt kijk je op de voorrondepagina.

Deel deze pagina:

Nieuws