De juryleden van Write Now! Wereldwijd zijn bekend!

De deadline voor Write Now! 2020 komt steeds dichterbij en de teksten stromen binnen. Je kunt je tekst nog vóór 1 april insturen!

Dit jaar viert Write Now! haar twintigste verjaardag en daarom is ieder schrijftalent over de hele wereld welkom om een tekst in te sturen voor de schrijfwedstrijd. Als deelnemer van Write Now! buiten Nederland of Vlaanderen word je ingedeeld bij de voorronde Write Now! Wereldwijd. De drie prijswinnaars van Write Now! Wereldwijd worden op 18 mei bekend gemaakt.

Maar wie gaan deze teksten onder de loep nemen? De juryleden van Write Now! Wereldwijd zijn Iris van Erve en Kees van der Zwan, onder leiding van juryvoorzitter Lisa Weeda. Iris van Erve is directeur van de Internationale Vereniging voor Neerlandistiek (IVN), Kees van der Zwam is eindredacteur van Onze Taal en Lisa Weeda is schrijver van proza, theater en non-fictie.

Deel deze pagina:

Nieuws