Nog één maand tot deadline Write Now!

De deadline van Write Now! nadert: schrijvers, dichters, scenaristen, rappers en andere taaltalenten van 15 t/m 24 jaar hebben nog een maand om een tekst voor Write Now! 2020 in te sturen. Auteurs zoals Iduna Paalman en Michiel Cox helpen de deelnemers op weg met hun beste schrijftips en oud-finalisten schrijven wekelijks een column over hun ervaringen met de wedstrijd en het schrijverschap.

Write Now! viert dit jaar haar twintigste verjaardag en krijgt een internationaal tintje. Niet alleen zijn Nederlandse en Vlaamse jongeren welkom als deelnemer, ook wordt talent uit de rest van de wereld aangespoord om een Nederlandstalige tekst in te sturen, die ingedeeld wordt bij de elfde voorronde Write Now! Wereldwijd. De eersteprijswinnaar bemachtigt een ticket naar Nederland en een plek in de finale.

Bekijk de website voor meer informatie over de voorronden, juryleden, schrijfworkshopdocenten en artiesten en stuur in vóór 1 april.

Deel deze pagina:

Nieuws