Write Now! 2020 draait op volle toeren

Write Now! 2020 is van start en de eerste teksten zijn al binnen. Dit jaar staat dichter Lies Van Gasse aan het hoofd van de Vlaamse jury, en onder leiding van schrijver en dichter Anne-Fleur van der Heiden worden de Nederlandse inzendingen onder de loep genomen. Tijdens de regionale voorronden maken zij bekend wie er met de derde, tweede en eerste prijs vandoor gaan.

De (regionale) jury’s bestaan daarnaast nog uit een aantal redacteuren, recensenten, schrijvers en dichters. Bekijk de voorrondepagina’s om hen beter te leren kennen. De komende weken geven zij hun beste schrijftips om de deelnemers op weg te helpen en jurylid Mattijs Deraedt bijt het spits af. De finalisten van afgelopen jaar steken bovendien de nieuwe deelnemers een hart onder de riem met hun columns.

Meedoen? Stuur in vóór 1 april.

Deel deze pagina:

Nieuws