Gezocht: jong schrijftalent in Nederland en Vlaanderen

Write Now! 2020 is van start: jongeren van 15 t/m 24 jaar uit heel Nederland en Vlaanderen kunnen vanaf nu hun tekst insturen voor de schrijfwedstrijd. Van proza tot poëzie, van scenario tot spoken word-, rap- of songteksten: alle genres zijn welkom!
Insturen kan tot 1 april via het inschrijfformulier. Alle deelnemers worden vervolgens uitgenodigd voor de regionale prijsuitreiking: een avondprogramma gevuld met een gratis schrijfworkshop, voordrachten, muziek én de bekendmaking van de drie prijswinnaars.
Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, schrijftips en updates over de prijsuitreikingen.

Leerlingen een les creatief schrijven geven? Bestel de gratis digitale lessuggestie en het promotiepakket in de webshop.

Deel deze pagina:

Nieuws