Juryvoorzitters Write Now! 2019 bekend!

De inzending voor Write Now! 2019 is geopend en de teksten stromen binnen. Na de deadline van 1 april buigen de jury’s zich over de teksten. Dit jaar staat Arno Van Vlierberghe aan het hoofd van de Vlaamse jury en onder leiding van Lotte Lentes worden de Nederlandse inzendingen onder de loep genomen. Tijdens de regionale voorronden maken zij bekend wie er met de derde, tweede en eerste prijs vandoor gaan.

Arno Van Vlierberghe maakte op indrukwekkende wijze zijn entrée in de poëzie in 2017. Zijn debuutbundel Vloekschrift werd lovend ontvangen en genomineerd voor de C. Buddingh’-prijs 2018. Lotte Lentes schrijft theater en poëzie, en stond zelf ook ooit in de finale van Write Now!. Ze bracht al twee korte verhalenbundels uit, werd geselecteerd voor het Slow Writing Lab van het Nederlands Letterenfonds en is op dit moment bezig aan haar debuutroman, die in 2019 zal verschijnen.

Wil jij door Arno of Lotte op het podium worden geroepen? Insturen kan tot en met 31 maart.

Deel deze pagina:

Nieuws