Write Now! 2019 van start!

Het startschot van Write Now! 2019 is gelost! Ben jij tussen de 15 en 24 jaar oud en schrijf je proza of poëzie? Knal je met gemak een scenario uit je pen of ben je juist thuis in een heel ander genre? Stuur dan nu jouw tekst in voor Write Now!, de grootste schrijfwedstrijd van Nederland en Vlaanderen.

Iedereen die een podium zoekt voor zijn taal en zijn schrijfskills verder wil ontwikkelen kan meedoen. Jouw tekst is een ticket voor een gratis schrijfworkshop en de prijsuitreiking in je regio. Stuur in t/m 31 maart via het inschrijfformulier en maak kans op boekenbonnen, optredens, een schrijfopleiding, een MacBook en de lancering van je schrijfcarrière!

Volg Write Now! op Facebook, Instagram en Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Deel deze pagina:

Nieuws