De finalejury

Met de voorronden achter de rug bereiden de vijftien finalisten zich voor op de finale van Write Now! 2018. Graag stellen we de finalejury aan je voor.

De jury bestaat dit jaar uit Erik Brus, Charlotte Van den Broeck, Marnix Verplancke, Janneke Siebelink en juryvoorzitter Kyrian Esser. Vorig jaar won Kyrian Write Now! met het verhaal ‘Grote lijnen, kleine mannen’. Samen zullen de juryleden bepalen wie op zondag 24 juni tijdens de prijsuitreiking in UBIK te Rotterdam wordt uitgeroepen tot hét schrijftalent van 2018. Meer weten over de juryleden? Klik dan hier.

De finalisten hebben drie weken de tijd om een nieuwe tekst in te sturen. Op dit moment werken vijftien jongeren uit Nederland en Vlaanderen druk aan hun finaletekst, ben je benieuwd naar wie deze finalisten zijn? We stellen ze hier graag aan je voor.

Deel deze pagina:

Nieuws